За нас

За нас

Емобилити Интернешънъл е иновативна компания, която цели чрез своята платформа Eldrive да популяризира и развие електромобилността в Югоизточна Европа.

Нашата визия обхваща удобен и екологично чист транспорт, който да окаже влияние не само на околната среда, но и да промени цялостно начина на мислене в посока към живот, свободен от въглеродни емисии.

Платформата Eldrive обединява в себе си паралелно възможностите както за намиране и избор на публично достъпна зарядна станция, така и за наем на лек или лекотоварен електромобил за Вашите ежедневни дейности.


Целта ни е изграждане на удобна инфраструктура от зарядни станции, покриваща градската среда и основните пътни артерии на Балканския полуостров (България, Румъния, Македония, Гърция, Албания), включваща както бързо зарядни станции (DC), така и стандартен тип (АС).


Допълнително, ние предоставяме услуга от ново поколение – наем на електромобили, електрически автобуси и електрически велосипеди. Наемането на превозно средство от този тип гарантира пълен контрол над транспортните разходи, осигурявайки в същото време висока степен на комфорт.


scroll up